Clarion Hotel

Välkommen till Clarion Hotel Malmö Live – en mötesplats för såväl den nationella som internationella besökaren.

Titta inuti hotellet med med våra 360-graders panoramabilder.

Perfekt läge i Malmö

Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet. Läs mer om Malmö här.

Restaurang och bar

Under vårt tak finns olika smaksensationer att fresta med. Cantina Otro Mas – Latinamerikansk kulinarisk upplevelse som för sinnena direkt till värmen och den vänliga atmosfären. Grand Italian – Vår nya destination för italienska matupplevelser. På 25e våningen i ny eklektisk design skapar vi en exceptionell matresa genom Italien. Kvällstid är Living Room Bar öppen och serverar cocktails och lättare mat i härlig loungemiljö. Under sommaren är The Terrace öppen – vår takterrass som ger den genuina känslan av Malmö och dess stora hjärta. Sommaren 2024 har vi italiensk känsla och inredningen tar oss rakt ner till Amalfikusten. Här kan du boka bord i restaurangerna!

Regionens största kongresshotell

Vill du ha en liten workshop eller en stor gala? Oroa dig inte, klart vi fixar det! Med flexibla lokaler skapar vi kreativa lösningar för att sätta dig och dina önskemål i fokus. Med vår stora kongressal för 1500 personer, precis intill Malmö Centralstation, kan du knappast hitta en mer tillgänglig destination för din nästa konferens. Läs mer om våra konferensmöjligheter här!

Sviter

Uppgradera din vistelse och bo som en sportstjärna? På våning 23 kan man lyxa till det i Zlatansviten eller i Chlumska-sviten, två Malmöitiska legender inom sport och äventyr. Läs mer om våra sviter här!

Tillgänglighetsanpassade rum

Clarion Hotel Malmö Live erbjuder självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är utformade för att vara tillgängliga för såväl rullstolsburna som för hörsel- och synskadade gäster. Kontakta oss för mer information.

Gym och relax

I hotellgymmet finns möjlighet till gym och traditionell bastu. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd. Be vår reception om hjälp, så tipsar de dig om bästa löprundan! Läs mer om vårt gym här.

Centrum för musik, konst och design

Clarion Hotel Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder fantastiska föreställningar inom alla genrer för både hotellgästen och malmöbon. Är du intresserad av konst kan vi även stoltsera med en stor samling av internationell och modern konst som hänger i hotellets allmänna ytor. Likaså kommer den designintresserade att få sig en härlig helg, då både våra rum och allmänna ytor stoltserar med skandinavisk inredning från kända tillverkare.

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Clarion Hotel