Comfort Hotel

Välkommen till Comfort Hotel Göteborg! Hotellet hittar du mitt i centrum på Skeppsbroplatsen, granne med Göta älv och bara tio minuter från Avenyn.

Göteborg börjar här

I Skeppsbrohuset, en av Göteborgs mest berömda byggnader med bästa läget i stan, ligger Comfort Hotel Göteborg. Med 289 rymliga hotellrum, populära OGBG Bar & Restaurang, världsberömda takbar TaKeT, frukostmatsal, lounge, gym med bastu, tillför vi något helt unikt till Göteborgs hotellutbud. Med stans bästa utsikt över Göta Älv är Comfort Hotel Göteborg en perfekt bas för dig som vill upptäcka Göteborg. Hotellet ligger mitt i stan med bara 10 minuters promenad från Göteborgs Centralstation, mysiga Haga samt shopping- och nöjesstråk. Ett stenkast från oss finner du Stena Lines Danmarksterminal samt Göteborgsoperan och vår närmaste granne – Casino Cosmopol.

Asiatiska smaker, härlig miljö och oslagbar utsikt på TaKeT!

Älskar du asiatisk mat, färska råvaror och härliga drinkar? I så fall får du inte missa ett besök i OGBG Bar & Restaurang där vi hyllar det Ostasiatiska köket. Vi tillagar smakrika och i huvudsak dessutom hälsosamma rätter och vi har inspirerats av street food som serveras i länder som Vietnam, Kambodja, Kina, Thailand och Malaysia. Det mesta är lagat på lokala och ekologiska råvaror och du blir serverad i vår mysiga restaurang vid sidan av vår lobby. På våning sju, högst upp i hotellet hittar du TaKeT – vår fantastiska takterrass som vi har öppen både under sommar och vinter när väder och vind tillåter. Du hör ju! Vad väntar du på? Besök oss på din nästa Göteborgs-tripp eller ha jobbevent eller kanske 30-årsfesten?

Det här får du hos oss

På Comfort Hotel Göteborg surfar du självklart gratis och du startar dagen med en härlig frukostbuffé. På söndagar om kapacitet finns, behöver du inte checka ut förrän vid 18.00. (Kom ihåg att kolla med oss i receptionen vid incheckning om det är möjligt med sen utcheckning). I loungen kan du sitta och jobba, umgås med vännerna eller bara lyssna på schysst musik och i OGBG Bar & Restaurang njuter du av spännande smaker. Söker du lite aktiviteter när du är hos oss kan vi rekommendera våra grannar som bara ligger ett stenkast ifrån oss; Maritiman, GöteborgsOperan och Strömma. Prata med receptionen så hjälper vi till att boka biljetter eller svara på dina frågor. Se hela vårt serviceutbud här!

Det byggs som aldrig förr i Göteborg

Vi på Comfort Hotel Göteborg älskar byggkranar och såna finns det många av i Göteborg för tillfället. Varför älskar vi då byggkranar? Jo, för att om det inte byggs så är det en icke-utvecklande stad och det vill vi inte ha. Ett byggprojekt som är i full gång nu är vår nya järnvägslösning Västlänken. Byggnationen av denna innebär en del ändringar i trafiken i stan. För att lättast få information om hur du tar dig runt i stan, gå in på www.trafikgoteborg.se, där du får den senaste uppdaterade informationen.

Vill du veta mer?

Här hittar du mer info om hotellet, parkering, handikappvänliga rum och annat som är bra att veta.

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Comfort Hotel