Quality Hotel

Quality Hotel™ er den levende, fargerike minneboken. Vi gjør alt for at gjestene skal fylle side på side med opplevelser og øyeblikk delt med familie, venner eller gode kollegaer. Hit kommer gjestene til dekket bord.

Konferanse, møter og event
Et møte mellom to kollegaer som inspirerer hverandre til nye, briljante ideer, eller møtet hvor hundre jobbkompiser plutselig deler samme visjon. Det er først når mennesker møtes at magien skjer, og det er disse øyeblikkene vi brenner for.

Vi leker ikke konferansehotell. Eller, jo – det gjør vi!
Med våre store, mellomstore og små lokaler har vi de beste forutsetningene for vellykkede møter og events. Opplevelser, latter og fornøyelser er viktig for oss, derfor inneholder alle møter en dæsj med softis og popcorn. Ønsker du å sørge for at den gode stemningen fortsetter lenge etter at møtet er ferdig, finnes vår Q-zone hvor dere kan spille shuffleboard, foosball eller bare lene dere tilbake med en drink..

Restaurant eller din andre stue?
Jobb eller kos? Det er opp til deg. I restaurantene våre er det plass til både gode diskusjoner og herlige øyeblikk, sammen med gamle venner eller nye ansikt. For la oss innrømme det, selv om vi nyter av egentid så er vi alle sosiale skapninger som elsker følelsen av å høre til, og det er nettopp denne følelsen du vil kjenne i våre restauranter.

Åpent døgnet rundt i vår lobbyshop
Er du natteravn eller morgenfugl og har lyst på noe godt, eller rett og slett har glemt noe hjemme? Da finnes kanskje løsningen i vår lobbyshop, hvor du kan sjekke inn når som helst på døgnet.

Familiens hotell
På Quality Hotel™ kan du og hele flokken føle dere hjemme, ja til og med hunden! Ved innsjekk får alle barn en velkomstgave og i alle våre restauranter finnes barnemeny. På flere hotell kan man også treffe Lollo & Bernie i løpet av sommeren og i utvalgte ferier.. !

Godt utgangspunkt for både byreisende og fjellvandrere
Våre hotell finner du i bysentre, så vel som i nabolag og mer naturnære destinasjoner. Du velger utgangspunktet for turen. Skal du gå tur, på ferie i skjærgården, besøke familien i en mindre by eller skal du på storbyferie? Quality Hotel™ finnes der du vil bo.

Quality Hotel™ er en av Nordens største hotellkjeder med over 60 hotell i Sverige og Norge. Alle hotell er ISO 14001-sertifisert. Sjekk inn med et smil om munnen og nyt de livlige og fargerike øyeblikkene.

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Quality Hotel